
Arrangementen
á la Carte
» Gevogelte
terrine omwikkeld met Pata Negra, crème van zwarte truffel, Granny Smith
» ‘Black Egg’
langzaam gegaard eitje, ‘Impérial’ kaviaar, bleekselderij
» Coquille St. Jacques
gebakken, salade van bloemkool en hazelnoot, Parmezaan, vinaigrette van Oloroso sherry
» Noordzeekrab
frisse salade met koriander, romige kalfstartaar, gember, curry, ‘Impérial’ kaviaar
(Signature dish)
» Zwezerik
krokant gebakken daarna gelakt met kalfsjus, saus van eekhoorntjesbrood, lavas, topinamboer
» Hollands Hert
gebraad van de rugfilet met persillade, rode krootjes, eigen jus van kruidkoekspecerijen
Of:
» Japanse Wagyu Short Rib A4
saus van zwarte wintertruffel
» Ocoa 70%
tablet van pure Ocoa chocolade, griesmeel, Fisherman’s Friends, rode port, roomijs van Tahiti vanille
5 gerechten € 149,- pp ( gevogelte, coquille, zwezerik, Hert, dessert )
7 gerechten € 189,- pp ( alle gerechten )
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
» Makreel
gemarineerd met Pernod en zwarte peper, rode biet, vinaigrette van gebrande mandarijn
» Zonnevis
Beurre Blanc van stokvis, dragon en ponzu, winterasperge, katsuobushi
» Kreeft
geserveerd in een crème van kastanje, gebrande sinaasappel, gebakken kastanje, wakamé
» Zeeuwse Platte∞∞
37º C, gebakken pikante ananas, schuim van groene curry
» Wilde Eendenborst
Aan het karkas gebraden, zuurkool, ‘Pommes Amandine’, saus van Calvados
» Stoofpeer
parfait van boerenjongens, getoast brioche, passiefruit, basilicum
4 gerechten € 89,- pp (makreel / zonnevis / wilde eend / stoofpeer)
5 gerechten € 109,- pp (makreel / zonnevis / kreeft / wilde eend / stoofpeer)
6 gerechten € 125,- pp (alle gerechten)
Het 4 gangen “Alliance Gastronomique’ menu serveren wij enkel tijdens de lunch
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
3 smaakvolle gerechten met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.
Dit menu serveren wij enkel tijdens de lunch op donderdag en vrijdag.
» 6 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises
Dit arrangement serveren wij niet op vrijdag- en zaterdagavond.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
frisse salade aangemaakt met koriander / romige kalfstartaar / ‘Impérial’ kaviaar / gembervinaigrette en spicy curry
frisse tartaar met limoen en olijfolie / gebakken staart / vinaigrette van gebrande mandarijn / rode bietjes
terrine omwikkeld met Pata Negra / crème van zwarte truffel / Granny Smith
gelakt met kalfsjus / saus van eekhoorntjesbrood / lavas / topinamboer
gebakken / lauwwarm schuim van Parmezaan / vinaigrette van Oloroso sherry / salade van bloemkool met hazelnoot
geserveerd in een crème van kastanje / gebrande sinaasappel / gebakken kastanje
nage van stokvis / dragon en ponzu / winterasperge / katsuobushi
dagelijkse keuze gemaakt op de visafslag | bijpassend groente garnituur en saus
gebraad met persillade / bereiding van zuurkool / ‘Pommes Amandine’ / saus van zwarte wintertruffel
gebraad / gegratineerd met persillade / rode krootjes / eigen jus van kruidkoekspecerijen
compote van stoofpeer / parfait van boerenjongens / getoast brioche / passiefruit / basilicum
tablet van pure Ocoa chocolade / griesmeel / Fisherman’s Friends / roomijs van Tahiti vanille
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl