• Home
  • Menu
  • Meet the chef
  • Blog/Vacatures
  • Contact

Arrangementen

á la Carte

» Langzaam gegaard hoeve-eitje / spekbokking / créme fraiche met ‘Impérial’ kaviaar / roomboterkrakeling

» Coquilles St. Jacques / Parmezaan / vinaigrette van zwarte truffel / bloemkool

» Zeehammetje / jus van krootjes / morilles / kruim van droge worst

» Rendang van oesterzwam / asperges / gerookte eidooier / daslook / Hollandaise

» Hollands lam / verschillende bereidingen / gremolata / gepofte paprika / eigen jus met droge Vermouth

» Citrus / sorbet van yuzu / citroengras / popcorn / krokante honing

 

5 gangen: E 105,- pp

6 gangen: E 125,- pp

» Noordzeekrab / romige kalfstartaar / gembervinaigrette / schuim van curry / ‘Impérial’ kaviaar

(Signature Dish)

(Dit gerecht is extra toe te voegen aan uw menu ‘Prestige’)

» Coquilles St. Jacques / Parmezaan / vinaigrette van zwarte wintertruffel / bloemkool

» Tarbot ‘Bollinger’ / topinamboer / crunch van sucade / saus van ‘Bollinger’ Champagne en fenegriek / visjus / peer

(Winnaar ‘Grand Concours Bollinger’)

» Brioche / gevuld met ossenstaart en langoustine / gepofte knolselderij / jus van Madeira en sjalotjes

» Japanse Wagyu Short Rib A4 / krokant gebakken / garnituur van Vichyssoise / saus ‘Bordelaise’

» Soufflé van rabarber / Pippali peper-karamel / roomijs van ‘Tahiti’ vanille

5 gangen: E 169,- pp

(Coquilles / tarbot / brioche / Wagyu / soufflé)

Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.

» Hamachi / ‘escabeche’ / venkelcréme / vinaigrette van dille en soja / wasabi

» Kabeljauw / geconfijt in kerrie olie / tabouleh / sinaasappel / schuimige nage van schaaldieren

» Zeehammetje / droge worst / groene appel / saus van rode krootjes en kardemom

» Gyoza / gevuld met kimchi / bouillon van Madeira en groene appel / gefermenteerde knoflook

» Ossenstaart / gegeleerde consommé en krokant / kweepeer / créme gevogelte

» Lam / verschillende bereidingen / gepofte paprika / duxelles / eigen jus met droge Vermouth

» ‘Exotique’ / cremeux van banaan / sorbet van exotisch fruit / praliné van gezouten cashem

5 gerechten E 105,- pp (zonder ossenstaart en heilbot)

6 gerechten E 125,- pp (met heilbot)

alle gerechten E 145,- pp

Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.

» Luxe aperitief garnituur
» 4 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten

» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.

» Luxe aperitief garnituur
» 6 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises

» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.

All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.

All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.

» Luxe aperitief garnituur
» 2 lichte gerechten
» Bijpassende glazen wijn of alcoholvrij alternatief

» Dit arrangement is beschikbaar op donderdag en vrijdag. Wilt u dit menu binnen 1 uur geserveerd hebben, gelieve dit telefonisch van tevoren aan te geven.

Rauw gemarineerde coquilles op een crème van Parmezaan, vinaigrette van zwarte truffel en mousseline van knolselderij

Frisse salade aangemaakt met koriander en basilicum, romige kalfstartaar, ‘Impérial’ kaviaar, gembervinaigrette en spicy curry

Als ‘escabeche’ bereid, bereidingen van venkel, wasabiparels en vinaigrette van dille en soja

gebakken in boerenboter, gelei en kruim van droge Friese worst, groene appel en saus van rode krootjes en kardemom

Gevuld met kimchi, bouillon van Madeira en groene appel, créme van gepofte knoflook

gevuld met ossenstaart en langoustine, artisjok, saus ‘Périgord’

Geconfijt in kerrie olie, salade van tabouleh en sinaasappel, schuimige nage van schaaldieren

Krokant gebraden, garnituren van Vichyssoise, brioche en tulpenbol, saus ‘Bordelaise’

Licht geroosterde en daarna gestoomde tarbotfilet, krokante sucade, topinamboer en schuimige saus van ‘Bollinger’ Champagne en fenegriek

Verschillende bereidingen, gepofte paprika, duxelles, eigen jus met droge Vermouth

Cremeux van banaan, sorbet van exotisch fruit en praliné van gezouten cashew

Fris dessert van sorbet van yuzu, schuim van limoenblad en tijm, bleekselderij en groene appel

van rabarber, karamel van Pippali peper, romig ijs van ‘Tahiti’ vanille