
Arrangementen
á la Carte
Desserts
» ‘Impérial’ kaviaar / bloemkool / créme fraiche / eitje
» Tartaar van Wagyu / ‘Zeeuwse Platte’ / vinaigrette van Oloroso sherry
» Geroosterde heilbot / peterselie / brandade / ‘kalfsjus / Avruga
» Brioche / ossenstaart / kreeft / jus ‘Périgord’
» Tortelduifje / pompoen / spruitenblad / hazelnoot / eigen jus met mokka
» Bloedsinaasappeltje / sorbet van Champagne en kerrie
» Noordzeekrab / romige kalfstartaar / gembervinaigrette / schuim van curry / ‘Impérial’ kaviaar
(Signature Dish)
» Tarbot ‘Bollinger’ / artisjok / crunch van sucade / saus van ‘Bollinger’ Champagne en fenegriek / visjus / peer
(Winnaar ‘Grand Concours Bollinger’)
» Zwezerik / créme gepofte knolselderij / zoetzure ui / jus van gefermenteerde BBQ groenten
(Memorabel gerecht – MICHELIN)
» Japanse Wagyu Short Rib A4 / krokant gebakken / garnituren van meloeskes / piccalilly / saus van zwarte wintertruffel
» Soufflé van pure chocolade / salade van mango en munt / roomijs van ‘Tahiti’ vanille
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
Menuprijs is inclusief waterarrangement.
» Coquilles St. Jacques / Parmezaan / vinaigrette van zwarte wintertruffel / bloemkool
» Snoekbaars / gerookte melk / spitskool / sinaasappel ‘Beurre Blanc’
» Heilbot / geroosterd / brandade / peterselie / kalfsjus / Avruga
» Brioche / ossenstaart / langoustine/ saus ‘Périgord’
» Ree / rode kool / époisses/ stoofpeer / eigen jus met kruidenbitter
» Bloedsinaasappel / sorbet van Champagne en kerrie
5 gerechten E 105,- pp (zonder brioche)
alle gerechten E 125,- pp
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
Menuprijs is inclusief waterarrangement.
» Luxe aperitief garnituur
» 4 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.
» Luxe aperitief garnituur
» 6 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises
» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
» Luxe aperitief garnituur
» 2 lichte gerechten
» Bijpassende glazen wijn of alcoholvrij alternatief
» Dit arrangement is beschikbaar op donderdag en vrijdag en enkel op voorhand telefonisch te reserveren. Indien van tevoren bekend kunnen wij dit menu binnen 1 uur serveren.
Rauw gemarineerde coquilles op een crème van Parmezaan, vinaigrette van zwarte truffel en mousseline van knolselderij
Frisse salade aangemaakt met koriander en basilicum, romige kalfstartaar, ‘Impérial’ kaviaar, gembervinaigrette en spicy curry
geroosterd, romige brandade, gelei van peterselie, kalfsjus, Avruga
gegaard in gerookte melk, canneloni van spitskool met persillade, sinaasappel ‘Beurre Blanc’
Met een créme van gepofte knolselderij, zoet-zure ui en een jus van gefermenteerde BBQ-groenten
gevuld met ossenstaart en langoustine, artisjok, saus ‘Périgord’
Krokant gebraden, garnituren van meloeskes, piccalilly, saus van zwarte wintertruffel
Licht geroosterde en daarna gestoomde tarbotfilet, krokante sucade, artisjok, peer en schuimige saus van ‘Bollinger’ Champagne en fenegriek
Rode kool, époisses, stoofpeer, eigen jus met kruidenbitter
Bloedsinaasappeltje gevuld met mousse en segmenten, sorbet van Champagne en kerrie
Verschillende bereidingen van topinamboer, schuim van yoghurt en bergamot, krokant van Werther’s Echte
van pure chocolade, salade van mango en munt, romig ijs van ‘Tahiti’ vanille