• Home
  • Menu
  • Meet the chef
  • Blog
  • Contact

Arrangementen

Voorgerechten

Tussengerechten

Hoofdgerechten

Desserts

» Zeebaars / hazelnoot / mierikswortel / vinaigrette van Pedro Ximénez en appel
» Tongschar / witte asperge / gekruide Pomodori / nage van schaaldieren
» Sepia / geroosterde paprika / basilicum / krokant van ui
» Noordzeekrab / ‘Impérial’ kaviaar / curry / gember
» Lamsrug / romesco / artisjok / eigen jus met daslook
» Zwezerik / krokant gebakken / kalfsstaart / jus van Madeira en rommelkruid
Of
» Japanse Wagyu entrecote A4 (supplement 25 euro)
» Ganzenlever exotique / pure chocolade / sorbet van exotisch fruit
» Aardbei / meringue en vinaigrette van vlierbloesem / sorbet van groene curry

8 gerechten      150 p.p
7 gangen          135 p.p (5 gangen + lam en ganzenlever)
5 gangen          105 p.p (zeebaars, tongschar, sepia, zwezerik, dessert)
Bij alle menu’s worden uiteraard aperitiefgarnituren, amuses en overige hapjes geserveerd.

» Aperitief garnituur
» Amuse
» 6 heerlijke gerechten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises

» Dit arrangement is niet beschikbaar op zaterdagavond.

All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, aperitief garnituur, amuses, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.

All-in 5 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, aperitief garnituur, amuses, 5 luxe gerechten, 5 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.

» Aperitief garnituur
» Amuse
» 3 lichte gerechten
» Bijpassende glazen wijn of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises

» Dit arrangement is beschikbaar op donderdag en vrijdag en enkel op voorhand telefonisch te reserveren.