Arrangementen
á la Carte
SPECIAAL MENU!
Vier met ons mee dat wij dit jaar voor de 10e keer een Michelinster uitgereikt hebben gekregen!
10 Kleine, bijzondere gerechtjes. Geserveerd in 5 gangen.
€ 110,- per persoon. Gelieve bij de reservering te vermelden dat u dit menu wenst.
» ZEEUWSE KINGFISH
AVOCADO, BEURRE NOISETTE, GRAPEFRUIT, WASABI
» KABELJAUW
TOZAZU BOTER, SCHAALDIEREN KARAMEL, RODE KOOL, CHAMPAGNE
» LANGOUSTINE
WORTEL, GEMBER, GEITENKAAS UIT ETTEN LEUR, LIME FINGERS
» 2 X COQUILLE
GEBAKKEN: KERVELKNOL, BERGAMOT, CITROENGRAS, POSTELEIN
RAUW: BOEKWEIT, KERVELKNOL, WAGYU ‘GRAND CRU’
» HERT
RUGFILET, KUMQUAT, CHUTNEY VAN PRUIM, ARMAGNAC
» BLOEDSINAASAPPEL
GRAND MARNIER ‘CUVEE DU CENTENAIRE’, DRAGON, BUDDHA’S HAND
4 gerechten € 105,-
5 gerechten € 130,-
6 gerechten € 155,-
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
dagelijks wisselend 3 of 4 gangen menu al naar gelang de aanvoer van de markt, eventueel uit te breiden met een kaasassortiment.
drie gangen: € 75 (enkel voor lunch)
vier gangen: € 95
Geniet van de winter met dit fantastische 5 gangen-arrangement! Laat u verwennen in ons comfortabele restaurant met de heerlijkste gerechten van het seizoen, aangevuld met de mooiste pareltjes uit Alain z’n wijnvoorraad.
Inclusief bruisend aperitief, luxe aperitiefgarnituur, waterarrangement en koffie / thee met friandises tot besluit.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan, letterlijk, ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ rund. Letterlijk ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
KORIANDER, LIMOEN, AVOCADO, CURRY, GEMBER, KAVIAAR
‘ROYAL’ VAN KNOLSELDERIJ, ZWARTE WINTERTRUFFEL, BIOLOGISCHE KARNEMELK VAN ‘ACKERDIJK’, WALNOOT
TARTAAR, GILLARDEAU OESTER, GELEI VAN CHAMPAGNE, GEROOKTE AMENDEL, DRAGON
KROKANT GEBAKKEN, JUS SPECERIJEN, STOOFPEER, WITTE KOOL, BERGAMOT
GESMOORD IN TOZAZU BOTER, SCHAALDIEREN KARAMEL, RODE KOOL, SAUS CHAMPAGNE
GEBRADEN RUGFILET, WITLOF, KUMQUAT, CHIMICHURRY, GELEI VAN PRUIM, SAUS ARMAGNAC
BEURRE-BLANC, GROENE BOONTJES, CURRY, ZWARTE WINTERTRUFFEL
CREMEUX BANAAN EN LIMOEN, SORBET EXOTISCH FRUIT, PIKANTE MANGO
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl
Met vriendelijke groet,
Alain Rosier