![](https://aandezweth.nl/wp-content/uploads/2022/03/2022-02-12-Aan-de-Zweth-quisine7624-1.jpg)
Arrangementen
á la Carte
» Langoustine
salade waldorf, mousseline van knolselderij en yuzu, granny smith, sorbet van tzatziki
» Rogvleugel
gegaard in nori en gerookte thee, vinaigrette van kappertjes, crème van dragon, rauwe amandel
» Heilbot
kort geroosterd, radijs, peterselie crème, cantharellen, tom yam
» Kalfswang
op lage temperatuur gegaard, gesmolten eendenlever, soto, perzik, witte kool en bergamot
» Lam
gebraad met gremolata, vlierbloesem, eigen jus met mierikswortel
» Aardbei
compote, sorbet van aardbei en long pepper, meringue en crème caramel
4 gerechten( enkel voor lunch) € 85,- pp
5 gerechten € 105,-
6 gerechten € 125,-
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
» Krab
aangemaakt met koriander, tartaar van kalfshaas, curry, gembervinaigrette en ‘impérial’ kaviaar
» Langoustine
in kataifi deeg bereid, vinaigrette van kappertjes, crème van dragon, rauwe amandel
» Kreeft
salade van roodlof, cantaloup meloen en hazelnoot, jus van vadouvan
» Gerecht ‘Aan de Zweth’
» Zwezerik
krokant gebakken en daarna gelakt in kalfsjus, soto, perzik, witte kool en citrus
» Hollands Ree
gebraden rugfilet met gremolata, oloroso sherry, cantharellen, jus van gerookte rode bietjes
» Soufflé
van boerenkwark en vanille, compote van tomaat en framboos
Vijf gangen: € 129 (krab, kreeft, zwezerik, ree, soufflé)
Zeven gangen:€ 179
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
Vier de zomer met dit fantastische 5 gangen-arrangement! Laat u verwennen in ons comfortabele restaurant of op ons prachtige terras (bij goed weer uiteraard) met de heerlijkste gerechten van het seizoen, aangevuld met de mooiste pareltjes uit Alain z’n wijnvoorraad.
Inclusief bruisend aperitief, luxe aperitiefgarnituur, waterarrangement en koffie / thee met friandises tot besluit.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan, letterlijk, ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. Letterlijk ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
frisse salade aangemaakt met koriander, tartaar van kalfshaas, schuim van curry, vinaigrette van gember, ‘impérial’ kaviaar
(Signature Dish)
als tartaar bereid, vinaigrette van gerookte soja, sorbet piccalilly, schuim tomaat
salade waldorf, mousseline van knolselderij en yuzu, granny smith, sorbet van tzatziki
‘américain’ van tomaat, aardappel, gebrande mosterd, gerookte eidooier en schuim van tomaat
op lage temperatuur bereid, peterselie risotto, gesmolten eendenlever, gesouffleerde aardappel
in vanille olie gegaard, salade van roodlof en hazelnoot, cantaloup meloen, jus van vadouvan
geroosterde bloemkool, beurre noisette, oude kaas, zwarte truffel, hazelnoot
gebraden rugfilet, gremolata, stoofje van de nek, vlierbloesem, groene asperge, eigen jus met mierikswortel
krokant gebakken, daarna gelakt met kalfsjus, soto, perzik, witte kool en olie van citrus
kort geschroeid en daarna zacht gegaard, gemarineerde radijs, peterselie crème, cantharellen en saus tom yam
gevuld met duxelles van bospaddestoelen, groene asperge, gestoofde spinazie, hollandaise met gerookte boter, saus van cantharellen
Van romige boerenkwark en tahiti vanille, citrus, compote van framboos en tomaat, sorbet
parfait van ‘Arabica’ koffiebonen met mango, krokante hazelnoot en een crème van gember
compote, sorbet van aardbei en long pepper, meringue en crème caramel
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl
Met vriendelijke groet,
Alain Rosier