
Arrangementen
á la Carte
» Noordzeekrab / romige kalfstartaar / gembervinaigrette / schuim van curry / ‘Impérial’ kaviaar
(Signature Dish)
» Oosterschelde kreeft ‘Benedikte’ / gegratineerd met chutney van pikante tomaat en avocado / vinaigrette van magnolia
» Coquilles St. Jacques / lauwwarm schuim van Parmezaan / vinaigrette van zwarte wintertruffel / salade van bloemkool en hazelnoot
» Tarbot / witte asperges / morille / creme van gerookte eidooier / ‘Hollandaise’/ Oloroso sherry
(Dit gerecht is extra toe te voegen aan uw menu ‘Prestige’)
» Japanse Wagyu Short Rib A4 / krokant gebakken / garnituur van Vichyssoise / prei / asperge / saus ‘Bordelaise’
» Soufflé van rabarber / gevuld met compote van rabarber / sorbet van zuurtjes
5 gangen: E 169,- pp
(Noordzeekrab / Oosterscheldekreeft / coquilles St. Jacques / Wagyu / soufflé)
6 gangen: E 185,- pp
(alle gerechten)
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
» Zeebaars / frisse tartaar met limoen en olijfolie / vinaigrette van dille / sorbet van venkel / zeekraal
» Rode mul / gegratineerd met pikante tomaat / avocado / vinaigrette van magnolia
» Witte asperges / geprakte aardappel / Oloroso sherry / gerookte eidooier / ‘Hollandaise’
» Zwezerik / krokant gebakken / gyoza gevuld met kimchi / bouillon van Madeira en groene appel
» Lam / verschillende bereidingen / tuinboon / polenta / asperge / eigen jus met droge Vermouth
» Aardbei / cremeux van witte chocolade / oranjebloesem / sorbet van lychee
5 gerechten E 105,- pp (zeebaars / rode mul / witte asperges / lam / aardbei)
6 gerechten E 125,- pp (alle gerechten)
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
» Luxe aperitief garnituur
» 4 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.
MENU:
NOORDZEEKRAB
frisse salade aangemaakt met koriander, romige kalfstartaar, gember, schuim van curry
RODE MUL
gegratineerd met chutney van pikante tomaat en avocado, vinaigrette van magnolia
TARBOT
witte asperges, crème van gerookte eidooier, ‘Hollandaise’, Oloroso sherry
‘BLACK ANGUS’ OSSENHAAS
gebraad, gyoza gevuld met kimchi, saus ‘Bordelaise’
‘EXOTIQUE’
crèmeux van banaan, sorbet van exotisch fruit, praliné van gezouten cashew
» 6 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises
» Dit arrangement is alleen beschikbaar tijdens de lunch van donderdag t/m zondag en op donderdag- en zondagavond tijdens het diner.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
» Luxe aperitief garnituur
» 2 lichte gerechten
» Bijpassende glazen wijn of alcoholvrij alternatief
» Dit arrangement is beschikbaar op donderdag en vrijdag. Wilt u dit menu binnen 1 uur geserveerd hebben, gelieve dit telefonisch van tevoren aan te geven.
Tartaar van zeebaars met limoen en olijfolie, vinaigrette van dille, sorbet van venkel, zeekraal
Frisse salade aangemaakt met koriander en basilicum, romige kalfstartaar, ‘Impérial’ kaviaar, gembervinaigrette en spicy curry
Vinaigrette van Oloroso sherry, kleine groentjes, sorbet van komkommer en mierikswortel
Gegratineerd met chutney van pikante tomaat en avocado, vinaigrette van magnolia
Krokant gebakken, gyoza gevuld met kimchi, bouillon van Madeira en groene appel, créme van gepofte knoflook
Gebakken, lauwwarm schuim van Parmezaan, vinaigrette van zwarte truffel, salade van bloemkool met hazelnoot
Geconfijt in kerrie olie, risotto van lavas, créme van gepofte paprika, gebrande sinaasappel, schuimige nage van schaaldieren
Krokant gebraden, garnituren van prei, Vichyssoise en asperge, saus ‘Bordelaise’
Verschillende bereidingen, garnituur van tuinboontjes, polenta en asperge, eigen jus met droge Vermouth
Crémeux van banaan, sorbet van exotisch fruit en praliné van gezouten cashew
Fris dessert van sorbet van yuzu, schuim van limoenblad en tijm, bleekselderij en groene appel
van rabarber, gevuld met compote van rabarber, sorbet van zuurtjes
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl