Arrangementen

WinterArrangement

165 p.p.

Geniet van de winter met dit fantastische 5-gangenarrangement! Laat u verwennen in ons comfortabele restaurant met de heerlijkste gerechten van het seizoen, aangevuld met de mooiste pareltjes uit onze wijnkaart.
Inclusief bruisend aperitief, luxe aperitiefgarnituur, waterarrangement en koffie / thee met friandises tot besluit.

Chefs table Arrangement

275 p.p.

All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan, letterlijk, ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.

WAGYU Chefs table Arrangement

325 p.p.

All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ rund. Letterlijk ín de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.

Á la carte

Voorgerechten

Noordzeekrab (signatuur gerecht)
KORIANDER, LIMOEN, AVOCADO, CURRY, GEMBER, KAVIAAR

Knolselderij (vegetarisch)
‘ROYAL’ VAN KNOLSELDERIJ, ZWARTE WINTERTRUFFEL, BIOLOGISCHE KARNEMELK VAN ‘ACKERDIJK’, WALNOOT

Black angus
TARTAAR, SPEKBOKKING, HARINGKAVIAAR, ATJAR, IJS VAN ZILVERUITJES

Zwezerik
KROKANT GEBAKKEN, JUS SPECERIJEN, STOOFPEER, WITTE KOOL, BERGAMOT

Hoofdgerechten

Kabeljauw
GESMOORD IN TOZAZU BOTER, SCHAALDIEREN KARAMEL, RODE KOOL, SAUS CHAMPAGNE

Hert
GEBRADEN RUGFILET, WITLOF, KUMQUAT, CHIMICHURRY, GELEI VAN PRUIM, SAUS ARMAGNAC

Gnocchi (vegetarisch)
BEURRE-BLANC, GROENE BOONTJES, CURRY, ZWARTE WINTERTRUFFEL

Desserts

Banaan
CREMEUX BANAAN EN LIMOEN, SORBET EXOTISCH FRUIT, PIKANTE MANGO

Hollandse en belgische kazen

Over onze wijnkaart

Onze wijnkaart…

Is iets waar we trots op zijn! We hebben veel tijd gestoken in het samenstellen van een gevarieerd aanbod, met grootheden als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours, én verrassende ontdekkingen zoals Can Axartell en Grivot Goissot. Onze favorieten zijn gemarkeerd met een logo.

We combineren traditie met innovatie, zoals het Coravin-systeem, waarmee we exclusieve wijnen per glas kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod halve flesjes op de kaart. Voor wijn-spijscombinaties bieden we het ‘Premier Cru’- en ‘Grand Cru’-arrangement. Liever geen alcohol? We hebben eigengemaakte, alcoholvrije creaties.

Bekijk onze actuele wijnkaart of deel uw wensen via sommelier@aandezweth.nl.

Met vriendelijke groet,

Indy Chiron Akkermans
Valerie van Dam