
Arrangementen
á la Carte
» Langoustine
frisse tartaar met limoen en olijfolie, rode bietjes, rettich, vinaigrette van vlierbloesem
» Tarbot
nage van mosseltjes, saffraan en groene kruiden, rode biet en olijf
» Coquille St. Jacques
gebakken, salade van bloemkool en hazelnoot, Parmezaan, zwarte truffel
» Zwezerik
krokant gebakken daarna gelakt met kalfsjus, saus van cantharellen, artisjok
» Hollandse Kalfshaas
of:
» Japanse Wagyu Short Rib A4
persillade, spitskool, ‘Pommes Paolo’, saus van Calvados
» Perzik
gepocheerd in specerijensiroop, yoghurt, venkel, sorbet van perzik en ponzu
5 gerechten € 149,- pp (zonder zwezerik)
6 gerechten € 169,- pp
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
» Makreel
gemarineerd met Pernod en zwarte peper, tzatziki, hangop met Colatura, gember
» Pieterman ‘In Het Groen’
gegaard in groene kruiden, rode biet, gerookte mosseltjes, nage van mosseltjes en saffraan, Taggiasche olijf
» Zeeduivel
in roomboter gebakken, saus van schaaldieren, Cantaloup meloen, groene appel
» ‘Toast Cannibale’
crème van gevogelte ‘Peking Style’, ossenworst, pickles, zwarte truffel
» Entrecote
gebraad met persillade, spitskool, ‘Pommes Paolo’, saus van Calvados
» Abrikoos
parfait van boerenjongens, getoast brioche, passiefruit, basilicum
4 gerechten € 85,- pp (makreel / pieterman / entrecote / abrikoos)
5 gerechten € 105,- pp (makreel / pieterman / zeeduivel / entrecote / abrikoos)
6 gerechten € 125,- pp (alle gerechten)
Het 4 gangen “Alliance Gastronomique’ menu serveren wij niet op vrijdag- en zaterdagavond.
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
3 smaakvolle gerechten met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.
Dit menu serveren wij enkel tijdens de lunch op donderdag en vrijdag.
» 6 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises
Dit arrangement serveren wij niet op vrijdag- en zaterdagavond.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
Frisse salade aangemaakt met koriander / romige kalfstartaar / ‘Impérial’ kaviaar / gembervinaigrette en spicy curry
Frisse tartaar met limoen en olijfolie / gebakken staart / vinaigrette van magnolia / rode bietjes / rettich
Vinaigrette van Oloroso sherry / kleine groentjes / sorbet van komkommer en mierikswortel
Gelakt met kalfsjus / saus van cantharellen / artisjok
Gebakken / lauwwarm schuim van Parmezaan / vinaigrette van zwarte truffel / salade van bloemkool met hazelnoot
Gegaard in groene kruiden / gerookte mosseltjes / Taggiasche olijf / nage van mosseltjes en saffraan
Gebakken in boerenboter / saus van schaaldieren en fenegriek / Cantaloup meloen /
groene appel
Gebraad met persillade / cannelloni van spitskool / ‘Pommes Paolo’ / saus van Calvados
Gepocheerd in specerijensiroop / mousse van yoghurt / venkel / sorbet van perzik en kerrie
Parfait van boerenjongens / getoast brioche / passiefruit / basilicum
Gebakken / compote van vijgen en groene appel / Bastogne / Dark Cherry balsamico
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl