Aan de Zweth Prestige menu 

2x langoustine 

carpaccio · appel · watermeloen · sakura

gebakken langoustine · pompoen · mikan 

tarbot · prei · bloemkool · kappertjes*

zwezerik · schorseneer · truffel 

ree · biet · granaatappel · vanille 

banaan · chocolade · miso · goji bes

 

4 gangen €175 

5 gangen €190*

Kerst
Bij Aan de Zweth
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kerst bij Restaurant Aan de Zweth 

6 gangen voor €160 p.p

langoustine | watermeloen | citrus

coquille | pastinaak | kokos | rendang

kabeljauw | bloemkool | kappertjes

zeetong | oester | aardpeer | beurre blanc

duif | rode kool | epoisse

stoofpeer | witte chocolade | rode wijn

A la carte

A La Carte 

voorgerechten 

tonijn . soja . red meat radijs . tzatziki € 22.5

2x langoustine €60

carpaccio van langoustine . watermeloen . sakura €25.5

Gebakken langoustine . zoet zure pompoen . mikan 

tussengerechten 

coquille . topinamboer . cepes . amandel €25

tarbot . combava . prei . kappertjes €35

kwartel . witlof . pistache . Tonka boon €25

zwezerik . schorseneer . truffel €35

hoofdgerechten 

coquille . topinamboer . cepes . amandel €45

tarbot . combava . prei . kappertjes €60

zwezerik . schorseneer . truffel €55

hert . stoofpeer . rode kool . kastanje €50

ree . biet . granaatappel . vanille €60

Dessert 

banaan . karamel . goji bessen €22.5

miljonair shortbread . chocolade . px €22.5

kazen van Het Kaasatelier €22.5

Business lunch menu

Prijs
€99,- per persoon

De business lunch is speciaal voor onze gasten die een zakelijke bespreking hebben en niet de gehele middag willen tafelen. Bij dit menu is het mogelijk dat u na een uur weer verder kunt naar uw volgende afspraak. Het business lunch menu bestaat uit:

Bruisend aperitief, tafel water, 2 gerechten, 2 bijpassende wijnen of een alcoholvrij alternatief.

Belangrijk om te weten

Allergenen & Dieetwensen
In onze keuken wordt gewerkt met ingrediënten die allergenen bevatten, waaronder gluten en noten. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen kruisbesmettingen niet volledig worden uitgesloten.
Indien u een voedselallergie of specifieke dieetwens heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit voorafgaand aan uw bezoek of aan onze medewerkers kenbaar te maken.

Aanpassingen & Menuvoorwaarden
Wijzigingen in het menu zijn uitsluitend mogelijk in overleg en kunnen resulteren in een supplement van €15 per gerecht.
Het menu wordt per tafel geserveerd.

Liever à la carte? Alle gerechten uit het menu zijn ook los te bestellen.

Voor groepsreserveringen geldt dat wijzigingen in het aantal personen uiterlijk 24 uur vóór het gereserveerde tijdstip aan ons moeten worden doorgegeven. Indien geen tijdige wijziging wordt doorgevoerd, zijn wij genoodzaakt de kosten voor het oorspronkelijk gereserveerde aantal personen in rekening te brengen.

Indien de weergoden goed gezind zijn… serveren wij op het terras. Dit bekijken wij per dag aangezien het wat kouder uit kan vallen aan het water.

Over onze wijnkaart

Onze wijnkaart is iets waar we trots op zijn, in dienst van smaak en beleving

Bij Restaurant Aan de Zweth zien we wijn als een volwaardig onderdeel van de culinaire ervaring. Onze wijnkaart is met grote zorg samengesteld en sluit nauw aan op de seizoenen en de signatuur van onze keuken.

Elke wijn is bewust geselecteerd – van gerenommeerde huizen tot kleinere, ambachtelijke producenten. Kwaliteit, karakter en balans staan altijd voorop.

We volgen de ontwikkelingen in de wijnwereld op de voet en blijven onze selectie verfijnen. Zo blijft onze wijnkaart dynamisch, relevant en ondersteunend aan het totaalplaatje op tafel.

Aan de Zweth staat voor harmonie – in smaak, in beleving, en in het samenspel tussen wijn en gerecht.

Met vriendelijke groet,

John Groeneveld

Een impressie van onze gerechten en sfeer

Laat u inspireren door onze meest recente creaties, geserveerd in een sfeer waar beleving en kwaliteit samenkomen. Volgt u ons al op Instagram?

BORDEN SALE BIJ AAN DE ZWETH

Op zaterdag 1 en zondag 2 november houden wij borden sale bij restaurant Aan de Zweth! 
Van 11:00 tot 17:00
✨Meet the Team✨

Dit is Adrianna, oorspronkelijk uit Polen en een vaste waarde binnen ons team!
Ze werkt parttime bij ons en spreekt vloeiend Engels, waardoor ze met iedereen makkelijk contact maakt.
Adrianna staat bekend om haar gastvrijheid en haar warme glimlach. Ze zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt zodra u binnenkomt! 🌸
Reserveer nu! Wijn/Spijs Battle - Zuid-Afrika - i.s.m. Smaragd Wijnen 🦎

Op woensdag 19 november nodigen wij u uit voor een fantastische wijn & spijs avond, die wij organiseren in samenwerking met Ruben Kwakman van Smaragd Wijnen.
Samen met Ruben — Beste Sommelier van Nederland 2014-2015 — dagen wij u uit om te ontdekken welke wijn de perfecte match vormt bij elk gerecht.
Chef Justin Koopman verzorgt een verfijnd vijfgangenmenu dat niet alleen ons en u, maar ook de wijnen flink aan het werk zet. 
Het thema van de avond is Zuid-Afrika — een land dat niet alleen sterk vertegenwoordigd is bij Smaragd, maar ook een bijzondere plek in ons hart heeft bij Aan de Zweth.

Het wordt een culinaire topavond vol smaak, spanning en gezelligheid.

5 gangen, all-in (water/wijn/koffie & friandises): 150,- p.p.
✨Even voorstellen✨ Fabio José
Met zijn Spaanse roots brengt Fabio José een authentieke mediterrane flair in de keuken. Zijn gerechten ademen de zon, zee en levendige smaken van het zuiden. Met een creatieve twist weet Fabio traditionele recepten te vertalen naar verrassende, moderne gerechten altijd met passie, kleur en een vleugje olé!
✨ Even voorstellen! ✨

Bo Blok
Officieel onze chef afwas, maar stiekem een keukentalent in de dop! 
Bo houdt alles in de keuken van Restaurant aan de Zweth spic en span, geen pan, bord of lepel ontsnapt aan haar oog voor perfectie. Maar eerlijk is eerlijk: als ze de kans krijgt, staat ze liever aan het fornuis dan erachter. 😉

Met haar oog voor detail, leergierigheid en enorme inzet is Bo een onmisbare schakel in ons team. En wie weet… misschien zien we haar binnenkort wat vaker tussen de pannen in plaats van de vaat! ✨
Stap binnen in de keuken van Aan de Zweth en beleef onze Chef’s Table! ✨
Geniet samen van een verrassend 5-gangenmenu, bijpassende wijnen en een avond vol gezelligheid in de keuken van Justin.
Save the Date – Zuid-Afrikaanse Wijnavond

Woensdag 19 november

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere avond in samenwerking met Smaragd Wijnen. Tijdens deze exclusieve Zuid-Afrikaanse wijnavond kookt chef Justin Koopman een verfijnd vijfgangenmenu dat volledig is afgestemd op de zorgvuldig geselecteerde wijnen.

All-in arrangement – €150,00 per persoon
Bruisend aperitief
Vijf gangen met bijpassende Zuid-Afrikaanse wijnen
Water
Koffie of thee met friandises

Een culinaire avond waarin gastronomie en wijnperfectie samenkomen.
Reserveren kan via de website www.aandezweth.nl of bel naar 010 470 41 66
Bezoek aan Het Kaasatelier! 🧀
Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Het Kaasatelier, de plek waar onze kazen vandaan komen! 💛

Niet alleen is Joost daar een ongelooflijk gezellige gastheer, maar hij heeft ook een prachtige selectie aan unieke en fantastische kazen. 
Het is altijd inspirerend om te zien met hoeveel passie en vakmanschap hij werkt, precies wat we bij Restaurant Aan de Zweth willen overbrengen op ons bord. 

Dank je wel, Joost, voor de gastvrijheid (en de heerlijke proeverij ).
Tot snel, want van zulke kazen krijg je nooit genoeg! 

#HetKaasatelier #RestaurantAandeZweth #Kaasliefde #Ambacht #Vakmanschap #SmakenMetVerhaal